Over Budgetboxspring

Budgetboxspring.nl is dé online shop op het gebied van goedkope en complete boxspringbedden voor volwassenen en kinderen. ​Bij ons koopt u altijd een complete boxspring, dus inclusief matras, topper en hoofdbord. Bij Budgetboxspring vindt u hoogstaande kwaliteit voor een voordelige prijs. Kijk rustig rond in onze webshop en heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op! Stuur een mail of bel ons.


​Supersnelle bezorgservice

Budgetboxspring.nl kan als enige beddenwinkel binnen 24 uur bezorgen. Kiest u bij het maken van uw bestelling voor deze optie, en plaatst u uw bestelling op een werkdag vóór 14.00 uur, dan kunt u uw nieuwe boxspring al binnen 24 uur in huis hebben! Dit vindt u nergens anders! Lees meer over onze snelle bezorgservice.


Wat we doen

Wij leveren boxspringbedden aan zowel particulieren als bedrijven. Dankzij een goede relatie met onze beddenleveranciers zijn wij flexibel en hebben we veel producten op voorraad. Daardoor kunnen we korte levertijden hanteren. Uw boxspring wordt op een afgesproken tijdstip bij u thuis geleverd en, indien gewenst, naar de slaapkamer gebracht en opgebouwd. Als u daarvoor kiest, kan dat zelfs binnen 24 uur!


Waarom een boxspring kopen bij budgetboxspring.nl?

Online winkelen biedt een aantal voordelen: u shopt wanneer het u uitkomt want u bent niet gebonden aan openingstijden. U vergelijkt op uw gemakt de verschillende boxsprings in onze virtuele showroom.

Uw nieuwe boxspring wordt met onze standaard bezorgservice gratis bij u bezorgd. Budgetboxspring.nl biedt daarnaast een unieke supersnelle bezorgservice. Kiest u bij het bestellen voor deze optie, en bestelt u op werkdagen vóór 14.00 uur, dan slaapt u de volgende dag al in uw nieuwe boxspring!

Budgetboxspring levert tweepersoons boxspringbedden voor iedereen, in diverse prijscategorieën en verschillende stijlen. In ons assortiment vindt u zowel platte als elektrisch verstelbare boxsprings. Bovendien krijgt u áltijd een passend topdekmatras bij uw bed geleverd.

Ook kinderen hebben een gezonde nachtrust nodig. Dat weten we bij Budgetboxspring als geen ander. Daarom vindt u in onze online winkel ook boxsprings voor kinderen. Kijk eens naar ons unieke meegroeibed dat met een hocker verlengd wordt tot een bed van 90 x 200 cm!

Een laatste pluspunt van Budgetboxspring is dat er ook een showroom is waar u uw nieuwe boxspring eerst kunt bekijken. Op afspraak kunt u onze showroom zowel op weekdagen als in het weekend bezoeken, ook in de avonduren. Bel of mail om een afspraak te maken.