Snelle bezorgservice

Bestel op werkdagen vóór 14.00 uur, slaap de volgende dag in uw nieuwe boxspring!

De gratis standaard levertijd van Budgetboxspring is 14 werkdagen en dat is al kort, maar het kan nog korter. Budgetboxspring.nl biedt een unieke service door de dag na uw bestelling al te kunnen leveren. Kiest u voor deze optie, dan heeft u na ontvangst van de betaling de volgende dag uw boxspring in huis! Dit geldt van maandag tot en met vrijdag bij bestellingen die vóór 14.00 uur geplaatst zijn en tegen een meerprijs van € 50,-. Geef in het betaalproces bij Opmerkingen aan dat u gebruik wilt maken van de 24-uurslevering, dan regelen wij de rest!


Andere kleur?

Als u een boxspring in een andere kleur dan de standaardkleur(en) bestelt kunt u helaas geen gebruikmaken van onze snelle bezorgservice. Uw bed moet dan speciaal voor u gemaakt worden waardoor de levertijd 14 werkdagen wordt. Als we uw betaling hebben ontvangen nemen we telefonisch contact met u over de bezorgdatum.


Standaard bezorgservice

Kiest u voor onze standaard bezorgservice, dan mag u uw nieuwe boxspring binnen 14 werkdagen thuis verwachten. Ook hier geldt een uitzondering voor bestellingen in afwijkende kleuren. Als u een boxspring in een andere kleur dan de standaardkleur(en) bestelt, is de levertijd 19 werkdagen. Na ontvangst van de betaling plannen we samen met u een datum waarop we uw bed komen brengen.


Uw goederen afhalen

Het is mogelijk zelf uw bestelling bij ons af te halen. Omdat wij geen winkel zijn kan dit uitsluitend op afspraak. Belt u daarvoor met het onderstaande telefoonnummer of mail naar info@budgetboxspring.nl. U kunt bij ons zowel met pin betalen als contant afrekenen.


Opbouwservice

Wij kunnen uw bed niet alleen supersnel bezorgen, ook de opbouw willen we graag voor u verzorgen. Voor een meerprijs van € 100,- zetten wij uw bed in elkaar, zodat u dezelfde nacht nog heerlijk slaapt!


Budgetboxspring
Euregioweg 287
7532 SM Enschede

Telefoon: +31 (0)6 - 3980 2080
E-mail: info@budgetboxspring.nl


Er zijn geen producten in deze categorie.