Bestellen & bezorgen

Bestel op werkdagen vóór 14.00 uur, slaap de volgende dag in uw nieuwe boxspring!

De standaard gratis levertijd van Budgetboxspring is 14 dagen. Dat is al kort, maar het kan nog korter. Budgetboxspring.nl biedt voor een aantal boxsprings een unieke service door de dag na uw bestelling al te kunnen leveren. Kiest u voor deze optie, dan heeft u na ontvangst van de betaling de volgende dag uw boxspring in huis! Dit geldt van maandag tot en met vrijdag bij bestellingen die vóór 14.00 uur geplaatst zijn en tegen een meerprijs van € 50,-.

Als de snelle bezorgservice geldt voor het bed dat u heeft uitgekozen, dan staat die optie aangegeven als keuze in het bestelscherm.


Andere kleur?

Als u een boxspring in een andere kleur dan de standaardkleur(en) bestelt kunt u helaas geen gebruikmaken van onze snelle bezorgservice. Uw bed moet dan speciaal voor u gemaakt worden waardoor de standaard levertijd van 14 werkdagen geldt. Als we uw betaling hebben ontvangen nemen we telefonisch contact met u over de bezorgdatum.


Standaard bezorgservice is gratis!

Kiest u voor onze gratis standaard bezorgservice, dan mag u uw nieuwe boxspring binnen 14 werkdagen thuis verwachten. Na ontvangst van de betaling plannen we samen met u een datum waarop we uw bed komen brengen.


Uw goederen afhalen

Het is mogelijk zelf uw bestelling bij ons af te halen. Omdat wij geen winkel zijn kan dit uitsluitend op afspraak. Belt u daarvoor met het onderstaande telefoonnummer of mail naar info@budgetboxspring.nl. U kunt bij ons zowel met pin betalen als contant afrekenen.


Opbouwservice

Wij kunnen uw bed niet alleen supersnel bezorgen, ook de opbouw willen we graag voor u verzorgen. Voor een meerprijs van € 100,- zetten wij uw bed in elkaar, zodat u dezelfde nacht nog heerlijk slaapt!


Budgetboxspring
Euregioweg 287
7532 SM Enschede

Telefoon: +31 (0)6 - 3980 2080
E-mail: info@budgetboxspring.nl